Det blir med ett veldig konkret og virkelig når ideer og drømmer skal konkretiseres på en hjemmeside. Hva er det du tilbyr? Hvem er målgruppen din? Hvordan fungerer de ulike aktivitetene? Hvem er du egentlig? Og hvorfor skal folk komme til deg? Skremmende og store spørsmål, tenkte jeg. Klart du kan! sa Janne i Krible Design – og så var vi i gang. Prosessen har vært lang, de små grå har jobbet hardt (avløst av lange pauser hvor jeg la hjemmesiden lang bak i glemselen), men nå er den omsider klar for lansering. Jeg er så fornøyd med resultatet, og evig takknemlig for Krible som kyndig og profesjonelt har loset meg gjennom prosessen. Tusen takk!!

Det var også Krible som anbefalte meg å kontakte Marije Baan Photography, for å ta bilder til hjemmesiden. Det angrer jeg ikke på! En helt ny, men morsom opplevelse å få gjort om tanker og ideer til bilder. Tusen takk til alle som stilte opp som modeller og aktører på dagen!

Sporty brukere av tilbudet stilte villig opp som fotomodeller. Her er det Hanna som demonstrerer hvordan hun bruker hesten både som base for styrketrening og avslapping. 

Hannah, Håvard og Ellen Sofie deler vannet sitt med Ferarri. Denne lille ponnien gir masse glede til de han møter 

Vi lastet Juni og Tengel på hengeren og reiste til seters. I høyt fjellgress kunne de kose seg i fri utfoldelse mens Marije tok fine bilder.

Etter fotograferingen har det gått en del tid, men nå er vi altså ferdige, 6 mnd. senere. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til å dele den. Så håper jeg dere som besøker hjemmesiden nyter bildene samtidig som dere får den informasjonen dere søker om tilbudet på garden.